Rita Feld uitvaartverzorging

Telefoon

0229 591 784

E-mail

info@ritafeld.nl

Onze locatie

Tweeboomlaan 63 - Hoorn

Voorbespreking

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens een voorbespreking, kunnen wij uw wensen inventariseren. Ook kan de uitvaartverzorgster u adviseren in de verschillende mogelijkheden rondom een uitvaart. Uw wensen kunnen wij voor u vastleggen in een uitvaartwensenboekje. Dit boekje kunt u dan bewaren en kenbaar maken aan uw nabestaanden. Zo houdt u zelf de regie in handen, ook als u er niet meer bent.

Uitvaartverzekering check

Bent u voldoende verzekerd voor een uitvaart of heeft u daar nog vragen over? Naar aanleiding van een voorbespreking met een uitvaartverzorgster, kan Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg uw uitvaartpolissen nakijken. 

Uitvaart op maat

Steeds vaker kiest men voor een uitvaart op maat. Geen standaard rouwkaart maar een kaart met een foto van de overledene. Er kunnen foto’s en filmpjes worden getoond bij het afscheid en live muziek. Steeds vaker zien we de wens voor een informeel samenzijn, na afloop van de afscheidsplechigheid, met een drankje en een hapje. En die extra wensen kosten natuurlijk geld, het bespreken, regelen en organiseren van deze wensen kost meer tijd. Al deze extra wensen worden niet altijd gedekt door uw verzekeraar. Laat u zich daarom goed informeren over wat er wel en niet gedekt wordt.

Wist u dat u niet verplicht bent om uw uitvaartverzekeraar de uitvaart te laten uitvoeren?
Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg kan uw uitvaart verzorgen, ongeacht waar u bent verzekerd of van welke vereniging u lid bent.

Vraag een voorbespreking aan

Vraag een voorbespreking aan met één van onze uitvaartverzorgsters via de onderstaande knop of bel ons gerust (24 uur per dag) op 0229-591784.