Rita Feld uitvaartverzorging

Telefoon

0229 591 784

E-mail

info@ritafeld.nl

Onze locatie

Tweeboomlaan 63 - Hoorn

Mogelijkheden

Rouwbloemen Rita Feld

Rouwbloemen

Met bloemen geven we de overledene een laatste groet. Of het nu een prachtig bloemstuk is of een enkele roos, het is een manier om onze liefde te tonen en om letterlijk kleur aan de uitvaart te geven.

Meer informatie

Johannes Poststraat klokkentoren

Uitvaartpakketten

Wij bieden uitvaarten voor iedereen, op elke gewenste locatie en houdt rekening met uw budget. Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. Daarom bieden bij diverse uitvaartpakketten aan bij Rita Feld.

Meer informatie

Rouwauto in Hoorn

Rouwvervoer

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg heeft goed opgeleide chauffeurs en eigen rouwauto’s en volgauto’s. Zo verzorgen wij ook het vervoer van uw dierbare met respect en een liefdevolle begeleiding. 

Meer informatie

Uitvaartkisten Rita Feld

Uitvaartkisten

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg biedt u een ruime keuze aan uitvaartkisten, direct leverbaar en in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. via de onderstaande link krijgt u een impressie van onze uitvaartkisten.

Meer informatie

Rouwkaarten maken scaled

Drukwerk

Naast de traditionele rouwkaarten is er steeds meer eigentijds drukwerk mogelijk. Een rouwkaart met een foto van uw dierbare, een achtergrondfoto van zijn/haar woonhuis, favoriete dier of een handgeschreven boodschap?

Meer informatie

Afscheid in besloten kring Hoorn

Uitvaartcentrum

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg verzorgt de uitvaart naar uw wens en op de locatie van uw voorkeur. Of dat nu een uitvaartcentrum, een kerk, een crematorium of een andere plek is. In Hoorn, maar ook elders in West-Friesland.

Meer informatie

Crematorium Hoorn Rita Feld

Crematorium Hoorn

Niet ver van de binnenstad bevindt zich Crematorium Hoorn. Met voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, heeft dit crematorium genoeg in huis voor een mooi en warm afscheid. Er zijn 2 kleine aula’s voor een afscheid in.

Meer informatie

Kist zelf dragen bij begrafenis

Begraven

Begrafenis in West-Friesland. Het is belangrijk om te weten dat er twee soorten graven bestaan: Een particulier (eigen) graf en een algemeen graf. Particulier (eigen) graf Wilt u dat nabestaande(n) in de toekomst worden bijgezet in een graf? 

Meer informatie

Persoonlijk afscheid in Uitvaartcentrum Johannes Poststraat Hoorn

Opbaring

Thuis of in een uitvaartcentrum. De opbaring is de periode na overlijden tot de uitvaart. Het is een verdrietige maar waardevolle periode waarin u afscheid kunt nemen van uw dierbare en nog even bij hem of haar kunt zijn. Bij Rita Feld Uitvaartzorg denken we met u mee.

Meer informatie