Rita Feld uitvaartverzorging

Telefoon

0229 591 784

E-mail

info@ritafeld.nl

Onze locatie

Tweeboomlaan 63 - Hoorn

Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg verzorgt de uitvaart naar uw wens en op de locatie van uw voorkeur. Of dat nu een uitvaartcentrum, een kerk, een crematorium of een andere plek is.

Uitvaartcentrum Dekker 

Johannes Poststraat 26 – Hoorn

In Hoorn biedt Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg ook de mogelijkheid om de opbaring, de afscheidsdienst en de condoleance te verzorgen in Uitvaartcentrum Dekker aan de Johannes Poststraat. Hier zijn volop mogelijkheden om een uitvaart naar wens te verzorgen. 

Familiekamers

Het uitvaartcentrum biedt 4 familiekamers voor opbaring: Een ruimte waar uw dierbare wordt opgebaard en waar u een eigen sleutel van krijgt. Dit geeft u de gelegenheid om ten alle tijde bij uw dierbare te zijn: Familie en vrienden in intieme kring afscheid te laten nemen en hier alle tijd voor te nemen.

Grote aula

Het uitvaartcentrum heeft een grote aula voorzien van alle mogelijkheden voor een mooie, sfeervolle en persoonlijke afscheidsdienst. De zaal biedt plaats voor 280 tot 400 personen, maar is voor kleinere gezelschappen ook te verkleinen. Er is een multimedia systeem die mogelijkheden geeft voor muziek en beeldvertoning van hoge kwaliteit.

Kleine aula

Het uitvaartcentrum heeft ook een kleine aula die geschikt is voor gezelschappen van ongeveer 30 personen: Afscheid nemen in een intieme informele sfeer. Deze aula is tevens voorzien van uitstekende apparatuur voor beeld en geluid.

Ontvangstruimte

Wilt u na afloop van de dienst samenkomen voor condoleance en napraten? Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat biedt een mooie ruime ontvangstkamer voor deze gelegenheden.
Wenst u graag een kopje koffie, thee en een koekje of voelt u meer bij een drankje met wellicht een klein hapje.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via de onderstaande knop of bel ons gerust (24 uur per dag) op 0229-591784.