Referenties

Naam: Yvonne van der kooij

Lieve joyce

Wat ben jij een topper in je werk!

Bedankt voor je steun begrip..en dat je r voor ons was!..en nogmaals bedankt voor al je advies.


09-08-2018 10:08:36Naam: marinus korte

Beste Joyce.

Wij willen jou bedanken voor de mooie uitvaart.

het was heel mooi verzorgd.gr fam korte/hopman.


08-08-2018 12:08:46Naam: Rob Puister

Beste Monique,

Namens mijn familie wil ik je heel hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop jij de uitvaart van onze moeder hebt geleid. Er was werkelijk niets wat ontbrak. We hebben ook veel positieve reacties gehad op de manier waarop het allemaal is gegaan.

Mijn moeder had veel wensen duidelijk kenbaar gemaakt, dus dat was voor ons ook een geruststelling.

Groeten, Rob.


26-07-2018 12:07:28Naam: Tineke de Jager

Beste Joyce,Wij willen jou graag heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van de crematie van onze moeder.Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooi, warm en liefdevol afscheid van onze moeder.

Jij dacht werkelijk waar aan alles en zette de puntjes op de i. Dit op een hele warme fijne en professionele manier.Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad. 

Ook over hoe jij de uitvaartdienst leidde!


09-07-2018 20:07:42Naam: Co Roosendaal

Mede dankzij de inzet en betrokkenheid van Rita zijn we er in zeer korte tijd in geslaagd om een waardige uitvaart voor mijn lieve vrouw Leny te verzorgen. We hebben van veel kanten terug gehoord dat de uitvaart als bijzonder persoonlijk en indrukwekkend is ervaren. 

Rita had heel attent niet alleen een steentje met de naam en data van Leny meegenomen voor bij het graf maar daar de voor ons zo belangrijke tekst "Vlinders zijn vrij" aan toegevoegd. Dat maakte het heel persoonlijk.


10-06-2018 09:06:53Naam: Ludy Bakkum

Heel stijlvol.

Het heeft mij erg veel geholpen bij de verwerking van mijn verdriet.

Heel veel dank hier voor.

Vriendelijke groeten Ludy.


18-05-2018 16:05:45Naam: Ingrid Bovenkerk

Voor de tweede keer voor Rita Feld gekozen. Uitstekende verzorging, begripvol en staat open voor al je wensen. Kortom zeer tevreden over de uitvaart.


16-05-2018 11:05:00Naam: Mart Berkhout

Prima begeleiding en verzorging bij de crematie van mijn vader de Heer J.Berkhout. Rita was begripvol en ter zake kundig. Vriendelijk bedankt. Mart.k


07-03-2018 15:03:09Naam: Peter van Doorn

Bedankt voor de uitstekende verzorging voor, tijdens en na de uitvaart van mijn lieve onmisbare vrouw Marry. 

Het was een mooie uitvaart waar veel zorg aan besteed is door Joyce en haar overige collega’s.

Ik kan niet anders doen dan jullie aanpak aanbevelen aan al diegenen die op zeker moment deze verzorging nodig .Ik mis mijn vrouw, mijn zoons hun moeder en de kleintjes hun oma, maar wij hebben toch troost gevonden in de mooie uitvaartplechtigheid.


31-01-2018 14:01:37Naam: Andy Verberne

Lieve Joyce,Bedankt voor de wijze waarop jij ons geholpen hebt om het verlies van onze moeder, oma en vooral ook partner te verwerken. Met een luisterend oor en met waardevolle adviezen ondersteunde jij het proces van overlijden tot uitvaart. Het voelde als een warm bad waardoor onze pijn werd verzacht. Wij hebben er hele fijne herinneringen aan overgehouden.Namens de familie, complimenten en heel veel dank aan jou en je collega's die hebben geholpen.


19-12-2017 15:12:28Naam: Marieke Luigjes

Lieve Joyce,

Wat hebben wij een mooi afscheid gehad van onze moeders lieve man en onze trotse vader.

De hele week hadden we fijn contact met jou. En hebben veel steun ervaren vanuit jou.

De afscheidsdienst was mooi, alles was mogelijk. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Op onzen stukjes maar ook hoe jij het leidde. Onze dank is groot!


11-06-2017 20:06:35Naam: Fam Wiggemansen

Lieve Joyce,Onze (schoon)vader, opa en overgroot opa is helaas sneller bij ons weg gegaan dan we hadden gedacht. Maar door jouw support, enorme goede en professionele begeleiding hebben wij deze beginfase goed doorstaan. Wij houden daar warme herinneringen aan over en daar ben jij, en al jouw collega's die hieraan hebben mede bijgedragen, onderdeel van geweest.Heel veel dank namens alle direct betrokken familieleden.

Een groot compliment is hier op zijn plaats.


20-02-2017 15:02:39Naam: Wilm Gol

Onze moeder stond bij mij thuis heel mooi opgebaard. Geheel in haar geest wilden wij een intiem afscheid organiseren. Samen met uitvaartbegeleidster Joyce is dat heel mooi en betrokken verlopen. Het afscheid is een mooie herinnering geworden. Hartelijk dank namens de familie

 


13-02-2017 16:02:56Naam: Hanneke Paree 

Lieve mensen,Jullie wil ik graag bedanken,.

Na het overlijden van Jan t/m de crematie ben ik en de familie met zoveel aandacht en liefde omringd er

zijn geen woorden voor om dit tot uitdrukking te gevenVoor mij persoonlijk zeker voor jouw Joyce wat ben jij een integer, meelevend en ondersteunend lief mens,

dit heeft mij enorm geholpen.

Heel veel dank hier voor.Lieve groetjes,

Hanneke

 


23-08-2016 08:08:58Naam: Matthy de Koning

 

Joyce

Bedankt voor je tijd, begrip en vooral je geduld met het verzorgen van de uitvaart van onze moederschoonmoeder.

Fam. de Koning

 


11-08-2016 10:08:18Naam: r.heemskerk

 

Lief team Rita Feld

Het hele team wil ik bedanken voor de goede en betrokken verzorging bij de uitvaart van Antoon.Alles was tot in de puntjes verzorgd en dat maakt dat we een mooie herinnering overhouden aan het voor mij trieste afscheid.

Voor Rita een speciaal dankwoord voor het mooie voordragen van mijn afscheidsbrief.

Liefs Riet

 


18-07-2016 15:07:51Naam: Sandy en Miranda Nannings

 

Lieve Joyce,Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Wij hebben dit als zeer bijzonder ervaren. We kunnen terugkijken op een zeer mooi afscheid en we hadden dit niet zonder jou hulp en steun kunnen doen. Nogmaals bedankt..Miranda en Sandy Nannings

 


25-06-2016 04:06:44Naam: Rob v.d. Weijden

 

Op 4 mei 2016 was de uitvaart van onze dochter Patricia. Samen met Rita Feld hebben wij deze uitvaart voorbereid.Rita was een grote steun voor ons.Ook de plaats waar deze plechtigheid plaatsvond,de Johannes Poststraat, werd door alle aanwezigen als een warme plek ervaren. Wij hebben in dat uitvaartcentrum op een waardige en stijlvolle wijze afscheid kunnen nemen van onze dochter. Rita en alle medewerk (st)ers van het centrum willen wij bedanken voor hun medeleven en de begeleiding die wij van hun hebben gehad.

Fam v.d Weijden

Delen: