Uitvaartcentrum

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg verzorgt de uitvaart naar uw wens en op de locatie van uw voorkeur. 
Of dat nu een uitvaartcentrum, een kerk, een crematorium of een andere plek is. 

Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat
In Hoorn biedt Rita Feld ook de mogelijkheid om de opbaring, afscheidsdienst en condoleance te verzorgen in Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat. Hier zijn volop mogelijkheden om een uitvaart naar wens te verzorgen. 

Familiekamers
Het uitvaartcentrum biedt 4 familiekamers voor opbaring, een ruimte waar uw dierbare wordt opgebaard en waar u een eigen sleutel van krijgt. Dit geeft u de gelegenheid om ten alle tijde bij uw dierbare te zijn, familie en vrienden in intieme kring afscheid te laten nemen en hier alle tijd voor te nemen.

Aula
Het uitvaartcentrum heeft een grote aula, voorzien van alle mogelijkheden voor een mooie, sfeervolle en persoonlijke afscheidsdienst. De zaal biedt plaats voor 280 tot 400 personen, maar is voor kleinere gezelschappen ook te verkleinen. Er is een multimedia systeem wat mogelijkheden geeft voor muziek en beeldvertoning van hoge kwaliteit. 

Kleine aula
Nieuw is onze kleinere aula, geschikt voor kleinere gezelschappen in een intiem informele sfeer. De ruimte biedt plaats aan ongeveer 30 personen en is tevens voorzien van uitstekende apparatuur voor beeld en geluid. 

Koffiekamer / condoleance ruimte
Wilt u na afloop van de dienst samenkomen voor condoleance en napraten? Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat biedt een mooie ruime koffiekamer voor deze gelegenheden. 
Wenst u graag een kopje koffie, thee en een koekje, of voelt u meer bij een drankje met wellicht een klein hapje. 

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden. 
 

 

 

Bel me terug

Vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u z.s.m. terug.  
Delen: